1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. OSTİM Teknik Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca alacak

OSTİM Teknik Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca alacak

OSTİM Teknik Üniversitesi, bir elektrik doktoru, bir hibrit araç doktoru ve bir de hibrit araçlar alanında uzmanlaşmış öretim görevlisi alacak.

OSTİM Teknik Üniversitesi enerji uzmanı 3 hoca alacak

Enerji Günlüğü - OSTİM Teknik Üniversitesi, bir elektrik doktoru, bir hibrit araç doktoru ve bir de hibrit araçlar alanında uzmanlaşmış öretim görevlisi alacak. 

OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Meslek Yüksekokuluna (MYO) bağlı Elektrik Programında görevlendirmek üzere, doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans ve ilgili bölümlerden doktora derecesine sahip olmaları; tercihen en az beş yıl akademik veya sektörel tecrübeye sahip olmaları gerekiyor. 

Üniversite, MYO’ya bağlı Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programında çalıştırmak için yine doktor unvanlı bir kişiyi daha öğretim üyesi olarak işe alacak. Bu kadroya başvuracak olanların Otomotiv Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol Otomasyon Mühendisliği alanlarından mezun olmaları; ilgili alanda doktora derecesine sahip olmaları ve ilgili alanda en az 5 yıl sektör tecrübesine sahip olmaları gerekiyor.

Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programına bir de ders verebilecek yeterliliğe sahip öğretim görevlisi alınacak. 

Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak olanların Otomotiv Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol Otomasyon Mühendisliği alanlarından lisans mezunu olmaları; ilgili bölümlerden yüksek lisans mezunu olmaları; tercihen bu bölümlerden birinde doktora mezunu olmaları ve ALES sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 15 Şubat 2023 günü mesai sonuna kadar, OSTİM Teknik Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler