1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Otogazda Shell ve Zavoli işbirliği

Otogazda Shell ve Zavoli işbirliği

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas ve enjeksiyonlu otogaz sistemleri markası Zavoli, sektöre ilişkin uzmanlıklarını birleştirerek ‘Stratejik Ortaklık’...

Otogazda Shell ve Zavoli işbirliği

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas ve enjeksiyonlu otogaz sistemleri markası Zavoli, sektöre ilişkin uzmanlıklarını birleştirerek ‘Stratejik Ortaklık’ kapsamında işbirliği gerçekleştirdi. Bu iş birliği çerçevesinde, otogaz dönüşüm sektörününün öncü firması Zavoli, kalitesi ve temizliğine güvendiği Shell AutoGas’ı tavsiye ediyor. Zavoli ve Cangas dönüşüm kiti kullanıcıları Shell AutoGas’ı tercih ederek, Türkiye’de 7 milyon üyesine cazip fırsatlar sunan Shell Club Smart Card sadakat programının ayrıcalıklarından da yararlanıyor.

Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, Shell kalitesi ve uzmanlığını daha yaygın hale getirmek için sektörlerinin öncü firmalarıyla iş birlikleri gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Müşterilerimiz, Shell AutoGas ile ödediklerinin tam karşılığını her dolumda yüksek kaliteyle alıyor. İstasyonlarımızdaki uzman ön saha elemanları, emniyetli ve güleryüzlü bir hizmet sunuyorlar. Ayrıca sadece ürün ve hizmet kalitesi ile yetinmeyerek, güvenlik ve kontrol konularında da müşterilerimize destek oluyoruz. Bu kapsamda sektörünün güçlü markası Zavoli ile olan iş birliğimizden büyük mutluluk duyuyoruz. Zavoli’nin otogaz konusundaki tecrübesi ve Shell AutoGas’ın ürün kalitesinin birleşimi ile müşterilere güvenilir ve avantajlı bir seçenek sunuyoruz.”

Zavoli Polaris Genel Müdürü İhsan Fırat ise Shell AutoGas ile otogaz sektöründe güçlü bir seçenek oluşturduklarını belirterek şöyle konuştu: “Zavoli’nin üstün teknolojisini tercih edenlere, kalitesinden ve temizliğinden emin olduğumuz Shell AutoGas’ı öneriyoruz. Shell’in ürün kalitesini otogaz sektöründeki birikimimiz ve gelişmiş teknolojimizle birleştiriyor, tüketicilere avantajlar sağlıyoruz. Bu iş birliği ile müşterilerimize yüksek teknoloji sağlamanın yanı sıra çevre dostu bir seçenek de sunuyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler