1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. OTÜ elektrik ve hibrit araç uzmanı birer doçent arıyor

OTÜ elektrik ve hibrit araç uzmanı birer doçent arıyor

OTÜ, elektrik ile hibrit ve elektrikli araçlar alanında uzman birer doçenti, öğretim üyesi olarak işe alacak.

OTÜ elektrik ve hibrit araç uzmanı birer doçent arıyor

Enerji Günlüğü - OSTİM Teknik Üniversitesi, elektrik ile hibrit ve elektrikli araçlar alanında uzman birer doçenti, öğretim üyesi olarak işe alacak. 

OSTİM Teknik Üniversitesi (OTÜ) Rektörlüğü, Meslek Yüksekokuluna bağlı Elektrik Programında görevlendireceği bir doçenti öğretim üyesi olarak işe alacak. Aynı Yüksekokuldaki Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı için de yine bir doçent istihdam edilecek. 

Elektrik Programı için başvuracak olan adayların Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği veya Kontrol Otomasyon Mühendisliği alanlarının birinden lisans derecesi almış olmaları; ilgili bölümlerin herhangi birinden doktora derecesine sahip olmaları ve ilgili alanda sektör tecrübesine sahip olmaları gerekiyor. 

Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı için başvuracak olan adayların ise Otomotiv Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol Otomasyon Mühendisliği ve Makine Eğitimi alanlarından mezun olmaları; alanında doktora derecesine sahip olmaları ve ilgili alanda sektör tecrübesine sahip olmaları gerekiyor.

Başvurular en geç 01 Ağustos 2022 günü mesai sonuna kadar, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler