1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Oya Buyan EWE Turkey İK Direktörü

Oya Buyan EWE Turkey İK Direktörü

Enerji Günlüğü - EWE Turkey Holding’in yeni İnsan Kaynakları Direktörü Oya Buyan oldu.Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden biri olan EWE AG’nin...

Oya Buyan EWE Turkey İK Direktörü

Enerji Günlüğü - EWE Turkey Holding’in yeni İnsan Kaynakları Direktörü Oya Buyan oldu.

Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden biri olan EWE AG’nin 2007 yılından beri Türkiye pazarındaki faaliyetlerini yüzde 100 iştiraki olarak sürdüren EWE Turkey Holding’in yeni İnsan Kaynakları Direktörü Oya Buyan oldu.

EWE Turkey Holding, 20 yıldır üretimden finans sektörüne kadar farklı endüstrilerde üst düzey İnsan Kaynakları yöneticiliği yapmış Oya Buyan’ı yönetici kadrosuna katarak önemli bir transfer gerçekleştirdi. Oya Buyan, EWE Turkey Holding ailesine katılmadan önce Eureko Sigorta’da İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

EWE Turkey Holding Genel Müdürü Bekir Sami Acar, “Holdingimizin büyüme hedefleri kapsamında yaşanan heyecan verici gelişmelere bir yenisi eklendi. Oya Buyan gerek tecrübesi gerek arzusu ve vizyonu ile bizlere yeni bir soluk getirecek. Hızlı büyüme stratejimiz doğrultusunda yetenek yönetimi bizim için her geçen gün daha büyük önem taşıyor” dedi.

OYA BUYAN KİMDİR

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Oya Buyan, iş hayatına Arçelik ile adım attı. Buyan kariyerine Demirbank ve Vestel’in grup şirketlerinde farklı İK pozisyonlarında devam etti. 2000 yılında Garanti Bankası’na e-bank projesi ile katılan Oya Buyan, sonrasında İK İş Partneri olarak İnternet Bankacılığı, Müşteri Memnuniyeti ve Çağrı Merkezi bölümlerinden sorumlu oldu. Buyan, son 9 yıldır Eureko Sigorta’da İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini yürütüyordu. 

... 

Önceki ve Sonraki Haberler