1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Özel Teknik Lise’de yeşil enerji uzmanı yetişecek

Özel Teknik Lise’de yeşil enerji uzmanı yetişecek

Smart Energy, Gebze Güzeller OSB'deki Özel Adem Ceylan Final Meslek Teknik Koleji'ndeki yenilenebilir enerji bölümü öğrencilerine bilgi ve ekipman desteği sağlayacak.

Özel Teknik Lise’de yeşil enerji uzmanı yetişecek

Enerji Günlüğü - Smart Energy, Gebze Güzeller OSB'deki Özel Adem Ceylan Final Meslek Teknik Koleji'ndeki yenilenebilir enerji bölümü öğrencilerine bilgi ve ekipman desteği sağlayacak. 

Smart Enerji’nin kurduğu Smart Akademi, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Özel Adem Ceylan Final Meslek Teknik Koleji ile gençleri yeşil enerji sektörüne kazandırmak amacıyla işbirliği protokolü imzaladı. Smart Energy Genel Sekreteri Filiz Avşar Aktaş, Kolej bünyesindeki Yenilelebilir Enerji Bölümü’nde okuyan öğrencilere yönelik programlar geliştireceklerini dile getirdi.

Smart Energy’nin sahip olduğu bilgi birikimini ve teknik bilgiyi gençlerle paylaşacağını dile getiren Aktaş, Özel Adem Ceylan Final Meslek Teknik Koleji öğrencilerine staj ve iş gibi olanaklar sunacaklarını da açıkladı. Aktaş, Yenilenebilir Enerji Bölümü’nü bitirecek gençlerin sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada geçerliliğe sahip bir meslek edineceklerini vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler