1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Özgüven HES için halkın katılım toplantısı

Özgüven HES için halkın katılım toplantısı

Enerji Günlüğü - Tay Enerji'nin Artvin'de kurmayı planladığı Özgüven HES projesi ÇED Dosyası için 23/02/2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı...

Özgüven HES için halkın katılım toplantısı

Enerji Günlüğü - Tay Enerji'nin Artvin'de kurmayı planladığı Özgüven HES projesi ÇED Dosyası için 23/02/2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Tay Enerji İnş. San. ve Tic. A.Ş. tarafından Artvin İli, Yusufeli İlçesi, Bıçakçılar Deresi üzerinde, hayata geçirmeyi planladığı “Özgüven Regülatörü ve HES (15,921 MWm/15,284 MWe) (KırmaEleme Tesisi ve Beton Santrali Dahil)” projesi ÇED Dosyası için 23/02/2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

 

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla halkın görüşüne açılan Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ARTVİN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. 

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve ARTVİN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

ÖZGÜVEN HES'E ALTIPARMAK TABİAT PARKI REVİZYONU

 

Önceki ve Sonraki Haberler