1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Özlüce HES işletmeci arıyor

Özlüce HES işletmeci arıyor

Enerji Günlüğü -  Elazığ'da bulunan Özlüce Hidroelektrik Santrali'nin 19 kişiyle 1 yıl süreli olarak hizmet alımı yoluyla işlettirilmesi işi...

Özlüce HES işletmeci arıyor

Enerji Günlüğü -  Elazığ'da bulunan Özlüce Hidroelektrik Santrali'nin 19 kişiyle 1 yıl süreli olarak hizmet alımı yoluyla işlettirilmesi işi ihale edilecek.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Keban HES İşletme Müdürlüğü, Elazığ ili Karakoçan ilçesi sınırları içinde bulunan Özlüce Hidroelektrik Santrali'nin 19 kişiyle 1 yıl süreli olarak hizmet alımı yoluyla işlettirilmesi işinin açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

İhale, 05/04/2016 tarihinde saat 14:30'da EÜAŞ Keban HES İşletme Müdürlüğü Pk: 11 Keban / Elazığ adresinde yapılacak. Teklifler 05/04/2016 tarihinde saat 14.30’e kadar Keban HES İşletme Müdürlüğü Pk: 11 Keban/ELAZIĞ adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı EÜAŞ Keban HES İşletme Müdürlüğü Keban/ELAZIĞ ve Genel Müdürlüğümüz Web sitesi www.euas.gov.tr adresinde görülebilecek ve 50 TL karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler