1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Özmen 1 GES halkın görüşüne açıldı

Özmen 1 GES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Ergün Enerji, Muğla'da kurulması planlanan 14 MW kurulu gücünde ÖZMEN-1 Güneş Enerji Santrali ile ilgili hazırlanan ÇED Dosyası halkın...

Özmen 1 GES halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü - Ergün Enerji, Muğla'da kurulması planlanan 14 MW kurulu gücünde ÖZMEN-1 Güneş Enerji Santrali ile ilgili hazırlanan ÇED Dosyası halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ÖZMEN-1 Güneş Enerji Santrali (14 MWe) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme sürecinin başladığı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyasınınhalkın görüşüne açıldığı duyuruldu.

HALKIN KATILIM TOPLANTISI 15 EKİM'DE

Açıklamaya göre, projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 15/10/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler, Bakanlık Merkezinde veya MUĞLA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve MUĞLA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.

ERGÜN ENERJİ MUĞLA'DA 14 MW'LIK GES KURACAK

Önceki ve Sonraki Haberler