1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Özyeğin Üniversitesi elektrik-elektronik yardımcı doçenti alacak

Özyeğin Üniversitesi elektrik-elektronik yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Özyeğin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne kuantum fiziğinde doktora yapan bir yardımcı...

Özyeğin Üniversitesi elektrik-elektronik yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Özyeğin Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne kuantum fiziğinde doktora yapan bir yardımcı doçent alacak.

Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne bir yardımcı doçent istihdam edileceğini duyurdu. 

İlana göre adayların uygulamalı kuantum fiziği alanında doktora yapmış olmaları ve atomik fizik sistemlerinin deneysel hazırlanması, sabit kubitlerin uçan kubitlerle etkileşimleri ve kuantum anahtar dağıtımı konularında uzmanlaşmış olmaları gerekiyor. Ayrıca kuantum optiği ve kriptografi alanlarındaki yetkinliğini yayınladığı uluslararası dergi ve konferanslarla ve ilgili atıflarla gösterebilmeleri gerekiyor.

Tam zamanlı olan kadroya başvuracakların; bölümü belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyayı (4 takım) vermeleri gerekiyor. Başvurular bu ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde Özyeğin Üniversitesi İnsan Kaynaklarına şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler