1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Palmet Gaz 850 bin aboneye ulaştı

Palmet Gaz 850 bin aboneye ulaştı

Palmet Gaz Grubu’nun Kocaeli, Gebze ve Erzurum’daki abone sayısı 850 bine ulaştı. 

Palmet Gaz 850 bin aboneye ulaştı

Enerji Günlüğü - Palmet Gaz Grubu’nun Kocaeli, Gebze ve Erzurum’daki abone sayısı 850 bine ulaştı. 

Palgaz, Palen ve İzgaz şirketleriyle Kocaeli, Gebze ve Erzurum’da gaz tedariki yapan Palmet Gaz Grubu’nun, 3 ildeki abone sayısı 850 bini aştı. 

Palmet Gaz Grup Başkanı Tamer Sönmez, doğal gaz kullanımının yaygınlaşması için yürütülen çalışmalarda Palmet olarak tüm sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirterek şunları söyledi, “Doğal gaz dağıtım sektörünün ilk yatırımcılarından biri olarak yatırımlarımızı ilk günkü heyecan ve özenle sürdürüyoruz. Palmet, Türkiye’nin yıllık tüketimi içinde yüzde 12’lik doğal gaz iş hacmine sahiptir. Bugün itibarıyla Türkiye’de her 20 konuttan biri Palmet müşterisi”. 

Erzurum’da 150 bin abone ile 9 ilçeye doğal gaz arzı sağladıklarını kaydeden Tamer Sönmez; yılsonuna kadar Pazaryolu, Köprüköy, Karayazı ve Şenkaya ilçelerindeki hat çalışmalarını da tamamlayarak, hizmet verdikleri ilçe sayısını 13’e çıkaracaklarını bildirdi.

Tamer Sönmez Kocaeli, Gebze ve Erzurum’da şehir içi doğal gaz dağıtım hattı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını ve lisans bölgelerindeki ilçe ve köylere doğal gaz götürme çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi. 

Etiketler :
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler