1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Paris Anlaşması sonrası enerji politikaları tartışılacak

Paris Anlaşması sonrası enerji politikaları tartışılacak

Enerji Günlüğü - Paris Anlaşması'nın küresel enerji politikaları üzerindeki kısa, orta ve uzun vadeli etkileri ile Türkiye'ye olası yansımaları tartışılacak.Greenpeace...

Paris Anlaşması sonrası enerji politikaları tartışılacak

Enerji Günlüğü - Paris Anlaşması'nın küresel enerji politikaları üzerindeki kısa, orta ve uzun vadeli etkileri ile Türkiye'ye olası yansımaları tartışılacak.

Greenpeace Akdeniz, TEMA ve WWF-Türkiye tarafından 2 Mart 2016 Çarşamba günü saat 9.30'da Intercontinental Taksim Hotel'de düzenlenecek olan"Paris Sonrası Enerji Politikaları" Panelinde Aralık ayında imzalanan Paris İklim Anlaşması'nın enerji politikaları üzerindeki etkileri tartışılacak.

Panel, Paris’te varılan küresel anlaşmanın, enerji sektörü üzerindeki etkilerini masaya yatırıyor. Ayrıca panelde, bu etkilerin, küresel enerji politikaları üzerindekikısa, orta ve uzun vadeli etkileri ile Türkiye'ye olası yansımalarını sektör temsilcileri, karar vericiler ve uluslarası süreçleri yakından takip eden uzmanlar eşliğinde tartışılması planlanıyor.

PANEL KATILIMCILARI

Hükümetler Arası İklim Değişikliği Paneli (IPCC) Yazarlarından, TEMA Vakfı Genel Müdürü Barış Karapınar tarafından yönetilecek olan panele, Agora Energiewende (Almanya) İcra Direktörü Yardımcısı Markus Steigenberger, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcısı Nilgün Ş. Açıkalın,Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Bayraktar ve Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Serdar Ataseven konuşmacı olarak katılacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler