1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Park Elektrik ve Silopi Elektrik birleşmesinde ek süre talebi

Park Elektrik ve Silopi Elektrik birleşmesinde ek süre talebi

Enerji Günlüğü - Park Elektrik, SPK’dan Silopi Elektrik ile birleşme işlemine ilişkin ek süre talebinde bulundu.Park Elektrik'ten konu ile ilgili KAP'a...

Park Elektrik ve Silopi Elektrik birleşmesinde ek süre talebi

Enerji Günlüğü - Park Elektrik, SPK’dan Silopi Elektrik ile birleşme işlemine ilişkin ek süre talebinde bulundu.

Park Elektrik'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, Silopi Elektrik Üretim A.Ş. ile devrolma yoluyla birleşme işlemiyle ilgili olarak EPDK kararının beklendiğini ve birleşme işleminin onaylanacağı Olağanüstü Genel Kurul tarihi ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na ek süre talebiyle başvurulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Şirketimizin grup şirketlerinden Silopi Elektrik Üretim A.Ş. ile devrolma yoluyla birleşme işlemiyle ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun 21 Kasım 2014 tarih ve 33/1159 sayılı toplantısında alınan karar çerçevesinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) görüşü beklenmektedir. Gelinen tarih itibarıyla EPDK'nın görüş yazısının tarafımıza ulaşmamış olması dikkate alınarak birleşme sürecinin devam ettirilebilmesini teminen birleşme işleminin onaylanacağı Olağanüstü Genel Kurul tarihi ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu 'na ek süre talebiyle başvurulmuştur." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler