1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Pathway to Paris’ten iklim için sanal festival!

Pathway to Paris’ten iklim için sanal festival!

Pathway to Paris organizasyonu, geçtiğimiz hafta 50. kez kutlanan Dünya Günü için bugün instagram hesabı üzerinden sanal bir festival düzenleyecek.

Pathway to Paris’ten iklim için sanal festival!

Enerji Günlüğü - Pathway to Paris organizasyonu, geçtiğimiz hafta 50. kez kutlanan Dünya Günü için bugün instagram hesabı üzerinden sanal bir festival düzenleyecek.

Küresel iklim değişikliğiyle mücadele için yenilikçi ve iddialı çözümler sunarak kendini Paris Anlaşması'nı gerçekleştirmeye adayan Pathway to Paris organizasyonu, geçtiğimiz hafta 50. kez kutlanan Dünya Günü için 26 Nisan tarihinde saat 16.00’da sanal bir festival düzenleyeceğini duyurdu. 

Duyuruda, insanlığın bilinmeyen bir gelecek ile karşı karşıya olduğu belirtilerek, “Daha önceki davranışımıza geri dönemeyeceğimiz gerçeğini kabul etmeliyiz. Hem bireyler hem de dünya olarak, bir düşünme sürecindeyiz ve şimdi, her zamankinden daha fazla büyük değişim yapma fırsatımız var” denildi.

Festival Pathway to Paris’in Instagram hesabı üzerinden takip edilebilecek. Etkinlik bağış esaslı olacak.

ÜNLÜ İSİMLER CANLI PERFORMANS SERGİLEYECEK

Kar amacı gütmeyen ekolojik organizasyonun kurucuları Jesse Paris Smith ve Rebecca Foon, son beş yıldır canlı etkinliklerle küresel iklim krizinin önlenmesine katkıda bulunuyor. Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle sanal ortamda yapılacak olan etkinlikte Festivalde Patti Smith, Cat Power, Michael Stipe, Flea ve the Strokes’tan Nikolai Fraiture gibi isimler canlı performans sergileyecek. Bunların dışında, Bill McKibben, Tibetli müzisyen Tenzin Choegyal (Avustralya), Raju Lama (Nepal), artist Olafur Eliasson (Berlin), Patrick Watson (Kanada) yer alacak. Ayrıca bu yıl bazı yeni katılımlar da olacak. Bunlar arasında Ben Harper, Johnny Depp, Micah Nelson (Particle Kid), Gigi Datome, Giovanni Caccamo (Milan), Rain Phoenix, Nikolai Fraiture (The Strokes) ve İtalya Auronzo di Cadore Belediye başkanı Tatiana Pais Becher bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler