1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Patlayan evde doğalgaz tesisatı izinsiz değişmiş

Patlayan evde doğalgaz tesisatı izinsiz değişmiş

Bir kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamanın yaşandığı Beyoğlu’ndaki evde İGDAŞ’tan izinsiz şekilde doğalgaz tesisatına müdahale edildiği ortaya çıktı.

Patlayan evde doğalgaz tesisatı izinsiz değişmiş

Enerji Günlüğü - Bir kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamanın yaşandığı İstanbul Beyoğlu’ndaki evde İGDAŞ’tan izinsiz şekilde doğalgaz tesisatına müdahale edildiği ortaya çıktı. 

İstanbul Doğalgaz Dağıtım AŞ (İGDAŞ), İstanbul Beyoğlu’nda bir evde meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada bugün sabah 06:55 sularında Beyoğlu Firuzağa Mahallesi Defterdar Yokuşu Sokak No: 55 adresinde meydana gelen patlamanın etkisiyle etrafa saçılan molozlar nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Açıklamaya göre, İGDAŞ ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Patlamanın yaşandığı evde İGDAŞ’ın bilgisi ve kontrolü dışında doğalgaz tesisatına müdahale edilerek, mutfakta bulunan ocak yerinin değiştirildiği tespit edildi. Ocağa bağlı olan esnek bağlantı hortumunun bakımsızlık nedeniyle yıprandığı ve deforme olarak delindiği anlaşıldı. Söz konusu adreste meydana gelen olayın kesin nedeninin, yapılacak adli soruşturma sonucunda netlik kazanacağı ifade edildi.

 
Önceki ve Sonraki Haberler