1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Peker: Güney Afrika’daki varlığımızı güçlendirmek istiyoruz

Peker: Güney Afrika’daki varlığımızı güçlendirmek istiyoruz

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Sahra Altı Afrika’da inşaat sektörünün hız kazanmasıyla birlikte jeneratör talebinin de...

Peker: Güney Afrika’daki varlığımızı güçlendirmek istiyoruz

Enerji Günlüğü - Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Sahra Altı Afrika’da inşaat sektörünün hız kazanmasıyla birlikte jeneratör talebinin de arttığını ve Aksa'nın Güney Afrika'daki varlığını güçlendirmek istediğini söyledi.

Aksa, Güney Afrika’nın inşaat alanında düzenlenen en büyük buluşması African Construction and Totally Concrete Expo’ya katıldı. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Aksa CEO’su Alper Peker, inşaat sektörünün büyüme hızına paralel sektörün jeneratör ihtiyacının da arttığına dikkat çekti ve "Aksa olarak Güney Afrika'da varlığımızı güçlendirmek istiyoruz" dedi.

TİCARET HACMİMİZ ARTIYOR

Afrika'da enerji alanında çok fazla yatırım imkânı olduğuna vurgu yapan Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker şöyle konuştu, "Güney Afrika Cumhuriyeti başta olmak üzere Sahra Altı Afrika’da inşaat sektörü ciddi bir atılım yaşıyor. Sahra Altı Afrika’nın önemli bir ticari merkezi Güney Afrika’da 2016 yılından beri hizmet veren ofisimizle bölgedeki ticaret hacmimizi gün geçtikçe artırıyoruz."

Aksa olarak bütün sektörlerin ihtiyaçlarına cevap vermeyi önemsediklerini belirten Peker, "Bu tarz fuarlarda yer almayı, sektörleri tanımak ve iyi ilişkiler kurmak açısından önemsiyoruz. Güney Afrika önem verdiğimiz bir pazar. Bölgede varlığımız güçlendirmek için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler