1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Pendik`e Mobil 1 Yağlama Merkezi açıldı

Pendik`e Mobil 1 Yağlama Merkezi açıldı

Enerji Günlüğü - ExxonMobil, Mobil 1 Yağlama Merkezleri'nin üçüncüsünü İstanbul Pendik'te hizmete açtı. Dünyanın önde gelen motor yağı üreticisi...

Pendik`e Mobil 1 Yağlama Merkezi açıldı
Enerji Günlüğü - ExxonMobil, Mobil 1 Yağlama Merkezleri'nin üçüncüsünü İstanbul Pendik'te hizmete açtı. 
Dünyanın önde gelen motor yağı üreticisi ExxonMobil’in Türkiye’deki yağlama merkezlerinin sayısı üçe yükseldi. Geçen sene Çerkezköy ve Sakarya’da faaliyete geçen Mobil 1 Expert’lerin yenisi Mayıs ayında Pendik’te açıldı. Özel bir tasarıma sahip Mobil 1 Expert hizmet noktalarında ileri teknoloji kullanılılıyor. Merkezlerin amacı daha hızlı, modern, temiz, konforlu ve pratik hizmet sunmak.
Modern yağlama merkezlerinde, yağ değişiminin yanı sıra güvenlik için büyük önem taşıyan 10 kritik nokta kontrolü de yapılıyor. Eğitimli uzman kadroların sunduğu 15 dakikalık ekspres servis sırasında müşteriler, dinlenme odasındaki ekranlardan araçlarına yapılan uygulamayı canlı olarak izleyebiliyor. 
Yeni Mobil 1 Expert modern yağlama merkezinin açılışına aralarında Mobil Oil Türk AŞ Genel Müdürü Michel Gouzerh’in de bulunduğu üst düzey yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı. 
Mobil Oil Türk A.Ş., Mobil 1 Expert modern yağlama merkezlerinin 4’üncüsünü de 4 Haziran’da Lüleburgaz’da açacak. 
Önceki ve Sonraki Haberler