1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Pepsi kapağıyla OPET`ten akaryakıt

Pepsi kapağıyla OPET`ten akaryakıt

Enerji Günlüğü - Pepsi, Ramazan ayı boyunca OPET’lerden hediye akaryakıt veriyor. Her Pepsi kapağı 50 kuruşluk akaryakıt anlamına geliyor. Ramazan...

Pepsi kapağıyla OPET`ten akaryakıt

Enerji Günlüğü - Pepsi, Ramazan ayı boyunca OPET’lerden hediye akaryakıt veriyor. Her Pepsi kapağı 50 kuruşluk akaryakıt anlamına geliyor. 

Ramazan ayı akaryakıt ve içecek sektörlerinin ortak promosyon çalışmalarını da artırdı. İçecek markası Pepsi ile akaryakıt markası OPET arasında da bu tür bir işbirliği başlatıldı.

Ramazan ayı boyunca tüm Pepsi ürünlerinin kapakları ile OPET’ten akaryakıt hediye ediliyor. Her kapağında 50 kuruşluk akaryakıt hediye eden Pepsi ile OPET'in kampanyası, 10 Ağustos'a kadar sürecek.

‘OPET’ten Bedava Akaryakıt Kampanyası’ndan yararlanabilmek için öncelikle kapakların altında yer alan Pepsi şifrelerinin OPET şifresine dönüştürülmesi gerekiyor.

Bunun için www.pepsiyasatirseni.com ile www.facebook.com/pepsiturkiye sayfalarına veya OPET istasyonlarında bulunan kiosklara cep telefonununumarası ile Pepsi kapağından çıkan şifrelerin girilmesi yeterli oluyor.

Böylece tek şifre ile OPET istasyonlarından hediye akaryakıt alınabiliyor. Şifre başına 50 kuruşluk akaryakıtın hediye edildiği kampanyada bir kullanıcı aynı cep telefonu numarasıyla 25 TL’lik bedava akaryakıt kazanma şansına sahip olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler