1. HABERLER

  2. PETROL

  3. PETDER depremde yüz milyon litre akaryakıt sağladı

PETDER depremde yüz milyon litre akaryakıt sağladı

PETDER üyesi şirketlerin depremzedelerin akaryakıt sıkıntısını gidermek için binlerce tanker seferi ile birkaç gün içerisinde bölgeye yüz milyon litrenin üzerinde akaryakıt ikmali gerçekleştirdiği kaydedildi. 

PETDER depremde yüz milyon litre akaryakıt sağladı

Enerji Günlüğü - PETDER Başkanı Ahmet Erdem, TOBB Petrol ve Petrol Ürünleri Sektör Meclisi çatısı altında, ilgili kamu kurumlarının ve petrol sektörünün paydaşlarının temsilcileri ile depreme bütüncül hazırlık kapsamında yapılmakta olan çalışmalarda PETDER olarak önemli bir rol üstlendiklerini açıkladı.

BÖLGEYE 100 MİLYON LİTREDEN FAZLA AKARYAKIT İKMALİ

Petrol Sanayi ve Emobilite Derneği (PETDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdem, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde yaptığı açıklamada, PETDER üyesi şirketlerin akaryakıt istasyonlarının yanı sıra gezici istasyonlarla depremzedelerin akaryakıt sıkıntısını gidermeye çalıştığını ve binlerce tanker seferi ile birkaç gün içerisinde bölgeye yüz milyon litrenin üzerinde akaryakıt ikmali gerçekleştirdiğini kaydetti. Ayrıca PETDER üyeleri ve çalışanlarının gerekli temel ihtiyaç ve yardım malzemelerini bölgeye ulaştırmak, deprem sonrası dönemde sosyal destek sağlamak gibi birçok faaliyette bulunduğunu da sözlerine ekledi. 

“DEPREME HAZIRLIKLI OLMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYORUZ”

Erdem, ayrıca “Depreme hazırlıklı olmak açısından da TOBB Petrol ve Petrol Ürünleri Sektör Meclisi çatısı altında, ilgili kamu kurumlarının ve petrol sektörünün paydaşlarının temsilcileri ile depreme bütüncül hazırlık kapsamında yapılmakta olan çalışmalarda da PETDER olarak önemli bir rol üstlenmekte olduklarını ve bu konuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler