1. HABERLER

  2. PETROL

  3. PETDER Martin Thomsen’le devam dedi

PETDER Martin Thomsen’le devam dedi

PETDER Martin Thomsen’le devam dediEnerji Günlüğü - Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Başkanlığı’na BP Petrolleri Anonim Şirketi Genel Müdürü Martin...

PETDER Martin Thomsen’le devam dedi

PETDER Martin Thomsen’le devam dedi

Enerji Günlüğü - Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Başkanlığı’na BP Petrolleri Anonim Şirketi Genel Müdürü Martin Thomsen yeniden seçildi.

Petrol Sanayi Derneği’nin (PETDER) Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Nisan 2016 tarihinde yapıldı.  Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda PETDER’in geçmiş döneme ait faaliyetleri ve 2016 yılı bütçesi Genel Kurulun onayına sunuldu, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri seçildi. Ayrıca anında oylamalarla gerçekleştirilen anket çalışmasıyla, Genel Kurul üyelerinin PETDER’in faaliyetleri hakkındaki görüşleri de değerlendirildi.

Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrasında gerçekleşen ilk Yönetim Kurulu Toplantısında Martin Thomsen’in Yönetim Kurulu Başkanlığını, Tamas Mayer’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını, Adnan Ünal’ın da Muhasip Üyeliği görevlerini sürdürmelerine karar verildi.

PETDER Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı: Martin THOMSEN (BP Petrolleri A.Ş.)

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Tamas MAYER (OMV Petrol Ofisi A.Ş.)

Muhasip Üye: Adnan ÜNAL (Petline Petrol Ürünleri A.Ş.)

Üye: Ekrem EKMENCİ (Opet Petrolcülük A.Ş.)

Üye: Ahmet Erdem (The Shell Company of Turkey Ltd.)

Üye: Antoine TOURNAND (Total Oil Türkiye A.Ş.)

Üye: Ahmet İzzet EKE (Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş.)

Üye: Mustafa Ergi (Altınbaş Petrol ve Ticaret A.Ş.)

23 Eylül 1996 tarihinde, petrol ürünlerinin (akaryakıt, yağlama yağları, LPG) üretimden tüketime kadar olan faaliyetler zinciri üzerinde çalışmalar yapmak amacıyla önde gelen akaryakıt dağıtım şirketleri tarafından kurulan PETDER’in üyeleri Alpet, Aytemiz, Belgin, BP, Exxon Mobil, Gulf, Opet, Petline, Petrol Ofisi, Petroyağ, Shell, Shell & Turcas, Total ve Turkuaz’dan oluşuyor. Sektörde sağlık, emniyet ve çevre ile ilgili konularda da çalışmalar yapan PETDER, aynı zamanda “Atık Motor Yağlarının Yönetimi Projesi” ve buna paralel olarak “Bir Varil Bir Ağaç” çevre projesini de yürütüyor. PETDER üyeleriyle birlikte Trafik Güvenliği Platformu Akaryakıt Komitesi çalışmalarını da planlayıp uyguluyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler