1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. PETDER yeni yönetimini belirledi

PETDER yeni yönetimini belirledi

Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştiren PETDER, 2023-2025 dönemi Yönetim Kurulu’nu belirledi. PETDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Ahmet Erdem seçildi. 

PETDER yeni yönetimini belirledi

Enerji Günlüğü - Shell Türkiye Ülke Başkanlığı’nın yanı sıra Shell & Turcas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmekte olan Ahmet Erdem, PETDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

PETDER (Petrol Sanayi Derneği) Olağan Genel Kurul toplantısını 13 Nisan 2023 Perşembe günü Marriott Hotel Asia’da gerçekleştirdi. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda PETDER’in geçmiş döneme ait faaliyetleri bildirildi ve son 2 yıla ilişkin bütçesi Genel Kurul’un onayına sunuldu. Genel Kurul’un ardından yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında Ahmet Erdem PETDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda 2023-2025 dönemi PETDER Yönetim Kurulu belirlendi. Yeni dönemde PETDER Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Başkanı: Ahmet Erdem (The Shell Company of Turkey Ltd.)

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Özgür Kahramanzade (Opet Petrolcülük A.Ş.)

Muhasip Üye: Ersin Akmanoğlu (BP Petrolleri A.Ş.)

Yönetim Kurulu Üyeleri:

Ahmet İzzet Eke (Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş.)

Hamit Gürz Kodal (TP Petrol Dağıtım A.Ş.)

Mustafa Ergi (Alpet Altınbaş Petrol Ticaret A.Ş.)

Tolga Işıltan (Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş.)

Yiğit Meral (Petrol Ofisi A.Ş.)

Denetim Kurulu:

Berç Işık

İrfan Özdemir

Burak Özergül

“PETDER DEĞER YARATMAYA DEVAM EDECEK”

PETDER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdem eski yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sunarak, üstlendiği sorumluluktan dolayı onur duyduğunu belirtti. Erdem, “Enerjinin her alanı ülkemizin ekonomisi, sürdürülebilir kalkınması ve istihdam açısından son derece önemli. PETDER, sektörün önde gelen kuruluşu olarak bu sorumluluğun bilinciyle paydaşları ile birlikte çalışmaya, ülkemiz, tüketicilerimiz, tüm paydaşlarımız ve üyelerimiz için değer yaratmaya devam edecek” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler