1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. PETDER’in yeni genel sekreteri Köksal Onur İnci oldu

PETDER’in yeni genel sekreteri Köksal Onur İnci oldu

PETDER (Petrol Sanayi Derneği) Genel Sekreterliğine, Niyazi İlter’in emekliye ayrılmasıyla Köksal Onur İnci atandı.

PETDER’in yeni genel sekreteri Köksal Onur İnci oldu

Enerji Günlüğü - PETDER (Petrol Sanayi Derneği) Genel Sekreterliğine, Niyazi İlter’in emekliye ayrılmasıyla Köksal Onur İnci atandı.

PETDER bünyesinde son sekiz yıldır “Genel Sekreterlik” görevini yürüten Niyazi İlter emekliye ayrılarak, görevini 15 Haziran 2021 itibariyle Köksal Onur İnci’ye devretti.

PETDER Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yılmaz yeni atama ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Yönetim Kurulumuz, Sayın İnci’nin getireceği yeni ve güçlü enerji, komitelerimiz, deneyimli ve yetkin Dernek çalışanlarımızla birlikte, PETDER olarak güçlü, güvenilir, etkin, saygın ve öncü bir dernek olarak sektörümüzün gelişmesi adına faaliyetlerimizi geliştirerek sürdürmeye devam edeceğiz. Sayın İnci’yi üstlendiği bu önemli görev için tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

KÖKSAL ONUR İNCİ KİMDİR?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü mezunu olup, Hacettepe Üniversitesi’nde Sayısal Finansman üzerine yüksek lisans yapmıştır. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) bünyesinde Enerji Uzmanı ve Kurul üyesi danışmanı olarak toplamda 12,5 yıl süresince görev yapmış ve bunun ardından yaklaşık 2 yıl boyunca Akkuyu Nükleer A.Ş. bünyesinde Kamu Kurumları ile İlişkiler Direktörü görevini yürütmüştür. 

Önceki ve Sonraki Haberler