1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Petform’a yeni başkan: Aziz Camcı

Petform’a yeni başkan: Aziz Camcı

Enerji Günlüğü - Petrol Platformu Derneği PETFORM, yeni yönetim kurulunu belirledi. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ege Gaz’dan Aziz Camcı üstlendi. 2000...

Petform’a yeni başkan: Aziz Camcı

Enerji Günlüğü - Petrol Platformu Derneği PETFORM, yeni yönetim kurulunu belirledi. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ege Gaz’dan Aziz Camcı üstlendi. 

2000 yılında kurulan ve arama ve üretim sektörü ile doğalgaz tedarikçilerini çatısı altında toplayan Petrol Platformu Derneği (PETFORM), 17. Olağan Genel Kurul Toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi. PETFORM üyesi 59 enerji şirketinin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurul’da yeni yönetim kurulu belirlendi. Toplantıda PETFORM’un 2016 yılına ilişkin faaliyetleri ve bütçesi oy birliğiyle ibra edildi.

YENİ GÖREV DAĞILIMI

2017 yılı boyunca görevde kalacak PETFORM yönetim kurulu, görev dağılımını da yaptı. Yönetim Kurulu Başkanlığına Ege Gaz’dan Aziz Camcı seçilirken, Güney Yıldızı Petrol’den Aytaç Eren Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 

Petrol ve doğalgaz arama - üretim alanında faaliyet gösteren dernek üyesi şirketlerin katılımıyla oluşturulan Arama-Üretim Grubu’nun başkanlığını Genel Energy’den Ali Yıldızel’in getirilmesi kararlaştırıldı. Doğalgaz piyasasında faaliyet gösteren dernek üyesi şirketlerin katılımıyla oluşturulan Gaz Grubu’nun başkanlığını ise Aygaz Doğal Gaz’dan Rıdvan Uçar üstlendi. 

Turcas Petrol’den Altan Kolbay Sayman üyeliğe getirildi. Yönetim Kurulu’nun diğer asil üyeleri ise Angoragaz’dan Gökhan Yardım ile Naturgaz’dan Davut Bayram oldu.

EREN: FAALİYETLER GENİŞLEDİ

Açılış konuşmasında söz alan Aytaç Eren, arama-üretim sektörü ve doğal gaz piyasası ile ilgili bazı konularda 2016 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 2016’nın makroekonomik ve makropolitik gelişmeler sebebiyle hem Türkiye hem de sektör için zor bir yıl olduğunu ifade eden Eren, yaşananlara rağmen PETFORM’un faaliyetlerinin arttığını ve etkinlik alanını genişlettiğini vurguladı. 

31 bin 500 kişilik çalışanla faaliyet gösteren PETFORM’un Türkiye enerji sektörü için öncelikli temas noktası durumuna geldiğini belirten Eren; PETFORM’un hem arama - üretim hem de doğalgaz sektöründe yaşanan önemli etkinlik ve gelişmelerde bizzat yönlendirmede bulunduğunu dile getirdi.

Derneğin çalışma yönteminin ise tamamen kurumsallaştığını vurgulayan Eren, 2016 yılındaki yoğun faaliyetlere, 2017 yılında da devam edileceğini ifade ederek, yeni seçilecek olan Yönetim Kuruluna başarı dileklerini iletti.

Önceki ve Sonraki Haberler