1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petgaz, LPG tedariğini artıracak

Petgaz, LPG tedariğini artıracak

Enerji Günlüğü - Petgaz Petgaz Genel Müdürü Cem Önce, Türkiye'ye kaliteli ve verimli LPG tedariğini hızlandırmaya başlayacaklarını söyledi.Petgaz’ın...

Petgaz, LPG tedariğini artıracak

Enerji Günlüğü - Petgaz Petgaz Genel Müdürü Cem Önce, Türkiye'ye kaliteli ve verimli LPG tedariğini hızlandırmaya başlayacaklarını söyledi.

Petgaz’ın üst düzey yöneticileri, 29 Kasım – 01 Aralık 2013 tarihleri arasında Kadir Çöpdemir moderatörlüğünde düzenlenen toplantılar kapsamında Antalya’da 400 otogaz ve tüpgaz bayisiyle buluştu. Petgaz’ın ilk kez düzenlediği bu toplantıya Oteko Grup Başkanı Fernando Machinena, Petgaz Genel Müdürü CemÖnce’yle birlikte Petgaz yöneticileri de katıldılar.

Toplantıda, ham petrol, akaryakıt ve LPG bazında ürünlerin demiryolu taşımacılığında pazar lideri konumundaki Oteko Grup’un, Petgaz’ı satın alması sonrasında markanın yeni dönemde Türkiye LPG pazarındaki büyüme hedefleri ve stratejisi hakkında bilgi verildi. Petgaz Genel Müdürü Cem Önce, bayilere yaptığı konuşmada “2015 yılında Toptan LPG satışında Türkiye’nin ilk 3 markasından biri olmayı hedefliyoruz. Türkiye’de Dörtyol ve Rusya’nın Karadeniz kıyısında ise Taman gibi stratejik terminallere sahibiz. Türkiye’ye kaliteli ve verimli LPG tedariğini kısa sürede arttırmaya başlayacağız ve hedeflerimize ulaşacağız. 2014 yılında da kaliteli ürünlerimiz ve eksiksiz hizmet anlayışımız ile iddiamızı tüm iş ortaklarımız ile sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye’de marka geçmişi 1990’ların başına dek uzanan ve LPG sektöründe uzun yıllarıntecrübesine sahip olan Petgaz’ın, Türkiye LPG pazarının en önemli aktörlerinden birisi olduğunu söyleyen Petgaz Genel Müdürü Cem Önce, Petgaz’ın 2013 yılında LPG tedariki konusunda bir dünya devi olan Oteko‘ya devrolmasıyla birlikte, bugüne kadar sürekli geliştirdikleri hizmet ve ikmal kalitesini daha da üst seviyeye taşımayı amaçladıklarını belirtti. Mevcut bayi ağlarının korunarak geliştirildiğini söyleyen Önce, LPG sektöründe her biri kendi alanında uzun yılların tecrübesine sahip olan yönetim kadrolarının büyük çoğunluğunun da Petgaz çatısı altında çalışmaya devam ettiğini açıkladı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler