1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petkim çalışanları diplomalarını aldı

Petkim çalışanları diplomalarını aldı

Enerji Günlüğü - Petkim ile İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen Master of Business Administration (MBA) programı,...

Petkim çalışanları diplomalarını aldı

Enerji Günlüğü - Petkim ile İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen Master of Business Administration (MBA) programı, 24 mezun daha verdi.

2011 yılında imzalanan protokol kapsamında başlatılan MBA programından mezun olan 24 Petkim çalışanı diploma aldı. Petkim Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, Petkim ailesinin yeni çalışanlarının aileleri de mezuniyet sevincini yaşadı.

GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ

SOCAR CEO'su ve Petkim Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz, kendisinin de mezunları arasında olmaktan gurur duyduğu İşletme İktisadı Enstitüsü’nün, analitik düşünce yapısını öğrencilerine sevdiren ve öğreten eğitim kurumlarından biri olduğunu belirtti.

Kenan Yavuz, üç yarıyıl süren MBA programına katılan her çalışanı için Petkim’in, toplam 13 bin 500 lira ödediğini belirterek,“Şirketimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin geleceklerine yatırım yapıyoruz. Çalışanlarımıza verdiğimiz önemin bundan daha iyi göstergesi olamaz.” dedi.

Yavuz, programın aynı zamanda çok önemli bir sosyal sorumluluk olduğunu vurgulayarak, “Çalışanlarımızın kariyer yolculuklarına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda harcadığımız kaynağın, şirketin geleceğine yaptığımız bir yatırım olduğunun bilincindeyiz. Türk iş dünyasının kronik problemleri arasında, yetişmiş ve yetkin işgücünün geldiğini çok iyi biliyoruz. Mezun olan çalışanlarımız, başarılarını sürdürdükleri takdirde gelecekte şirketimizin tepe yöneticisi olacaklar.” ifadesini kullandı.

Petkim ile İşletme İktisadı Enstitüsü işbirliğiyle sürdürülen MBA programı, 2013 yılında ilk 29 Petkim çalışanını mezun etti. 20 Eylül 2013 tarihinde başlayan ikinci programdan, dördü mavi yakalı olmak üzere 24 Petkim çalışanı mezun oldu. Üç yarıyıl, 12 ders, 36 krediden oluşan ve toplam 504 saatlik eğitim sürecini kapsayan programın eğitimleri, enstitünün öğretim üyeleri tarafından verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler