1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Petkim: Faaliyetlerimiz olağan seyrinde

Petkim: Faaliyetlerimiz olağan seyrinde

Enerji Günlüğü - Petkim, bünyesinde yer aldığı SOCAR Türkiye ve iştiraklerindeki istifa ve işten çıkarmalar sonrası faaliyetlerin olağan seyrinde...

Petkim: Faaliyetlerimiz olağan seyrinde

Enerji Günlüğü - Petkim, bünyesinde yer aldığı SOCAR Türkiye ve iştiraklerindeki istifa ve işten çıkarmalar sonrası faaliyetlerin olağan seyrinde devam ettiğini duyurdu. 

Petkim Petrokimya Holding’ten yapılan açıklamada, genel müdürlükten istifa eden Sadettin Korkut’un gözaltına alınması ve 27 çalışanın işine son verilmesi sonrası medyada şirketle ilgili haberler yer aldığı hatırlatıldı. Bu gelişmelerin Petkim’in faaliyetlerine herhangi bir etkisi bulunmadığı, faaliyetlerin olağan bir şekilde devam ettiği belirtildi. 

SOCAR Türkiye bünyesindeki Petkim’de Genel Müdürü Sadettin Korkut Çarşamba akşam üzeri istifa etmiş, ertesi gün ise gözaltına alınmıştı.  SOCAR Türkiye ve bünyesindeki şirketlerde çalışan 27 çalışanın, yasal hakları ödenerek işten çıkarıldığı duyurulmuştu. Sadettin Korkut’un boşalttığı Petkim Genel Müdürlüğü koltuğuna ise Anar Mammadav getirilmişti. Tüm bu gelişmelerin, Paralel Devlet Yapılanması/FETÖ soruşturma ve operasyonları çerçevesinde yaşandığı ifade edilmişti. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler