1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrogas ve Corporate Resources B.V.`nin petrol ruhsatında süre dolumu

Petrogas ve Corporate Resources B.V.`nin petrol ruhsatında süre dolumu

Enerji Günlüğü - Petrogas ve Corporate Resources B.V.'nin Tekirdağ ve Edirne illeri dahilinde ortak sahip oldukları AR/PPG-CBV/4532 hak sıra no.lu petrol...

Petrogas ve Corporate Resources B.V.`nin petrol ruhsatında süre dolumu

Enerji Günlüğü - Petrogas ve Corporate Resources B.V.'nin Tekirdağ ve Edirne illeri dahilinde ortak sahip oldukları AR/PPG-CBV/4532 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının süresi doldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, petrol arama ruhsat süre dolum ilanını Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Petrogas Petrol, Gaz ve Petrokimya Ürünleri İnş. San ve Ticaret A.Ş. ile Corporate Resources B.V. Şti.’nin Tekirdağ ve Edirne illeri dahilinde müştereken sahip bulundukları AR/PPG-CBV/4532 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının müddeti 22.01.2015 tarihinde sona erdi.

Şirketlerin bu süre dolumu nedeniyle zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketlerin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler