1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Petrokimya sektörü İzmir'de buluşacak

Petrokimya sektörü İzmir'de buluşacak

Enerji Günlüğü - CEE & Türkiye Rafineri, Petrokimya Konferansı, 19-21 Eylül 2016 tarihleri arasında İzmir Hilton Hotel’de gerçekleştirilecek.SOCAR...

Petrokimya sektörü İzmir'de buluşacak

Enerji Günlüğü - CEE & Türkiye Rafineri, Petrokimya Konferansı, 19-21 Eylül 2016 tarihleri arasında İzmir Hilton Hotel’de gerçekleştirilecek.

SOCAR Türkiye ve STAR Rafineri sponsorluğunda bu yıl 19. kez düzenlenecek olan “CEE & Türkiye Rafineri, Petrokimya Konferansı” 19-21 Eylül 2016 tarihleri arasında İzmir Hilton Hotel’de gerçekleştirilecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın da katılımının beklendiği konferansa, SOCAR Türkiye CEO'su Zaur Gahramanov, STAR Rafineri Genel Müdürü İbrahim Palaz ve PETKİM Genel Müdürü Anar Mammadov’un yanısıra Dünya Rafineri Birliği Genel Müdürü Kay Mirchell ve Tüpraş, Roompetrol, OMV Petrom’un da aralarında bulunduğu Türkiye ile Orta ve Doğu Avrupa’dan 40’ı aşkın enerji devinin temsilcisi katılacak.

Petrokimya sektöründeki gelişmelerin ele alınacağı konferansta, Azerbaycan enerji şirketi SOCAR’ın Petkim yarımadasında devam eden 14 ülkeden 2000’e yakın mühendisin görev yaptığı, bugüne kadar 5.6 milyar dolar yatırım gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk özel sektör rafinerisi olan STAR Rafineri hakkında bilgi aktarılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler