1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol arama ruhsatında süre dolumu

Petrol arama ruhsatında süre dolumu

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) Sinop ve Samsun İlleri sınırları dâhilinde sahip bulunduğu petrol arama ruhsatının...

Petrol arama ruhsatında süre dolumu

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) Sinop ve Samsun İlleri sınırları dâhilinde sahip bulunduğu petrol arama ruhsatının müddeti sona erdi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nün petrol arama ruhsatı müddet dolumuna ilişkin ilanı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın Sinop ve Samsun İlleri sınırları dâhilinde sahip bulunduğu AR/TPO/4091 hak sıra numaralı petrol arama ruhsatının müddeti 08.10.2013 tarihinde sona erdi.

Adı geçen şirketin tahmil eylediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler