1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol arama ruhsatlarında süre dolumu

Petrol arama ruhsatlarında süre dolumu

Enerji Günlüğü - Thrace Basın Natural Gas Türkiye Corporation, Pinnnacle Turkey Inc, Corporate Resources B.V ve TransAtlantic ExplorationMediterranean Int.Pty.Ltd...

Petrol arama ruhsatlarında süre dolumu

Enerji Günlüğü - Thrace Basın Natural Gas Türkiye Corporation, Pinnnacle Turkey Inc, Corporate Resources B.V ve TransAtlantic ExplorationMediterranean Int.Pty.Ltd Şti.’nin Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa illeri sınırı dahilinde müştereken sahip oldukları 3 adet petrol arama ruhsatının süresi sona erdi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nün petrol arama ruhsatı müddet dolumuna ilişkin ilanı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Thrace Basın Natural Gas Türkiye Corporation, Pinnnacle Turkey Inc, Corporate Resources B.V ve TransAtlantic ExplorationMediterranean Int.Pty.Ltd Şti.’nin Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa illeri sınırı dahilinde müştereken sahip bulundukları, AR/TGT-PIN-CBV-TEM/4648, 4649 ve 4656 ve hak sıra numaralı 3 adet petrol arama ruhsatının müddeti 24.10.2013 tarihinde sona erdi.

Adı geçen şirketlerin tahmil eyledikleri mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketlerin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler