1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol Ofisi, Arkas’a madeni yağ satacak

Petrol Ofisi, Arkas’a madeni yağ satacak

Enerji Günlüğü - Petrol Ofisi, Arkas Lojistik’in gemilerinin 2,5 milyon litrelik madeni yağ ihtiyacını karşılamak için anlaşma imzaladı.Denizcilik...

Petrol Ofisi, Arkas’a madeni yağ satacak

Enerji Günlüğü - Petrol Ofisi, Arkas Lojistik’in gemilerinin 2,5 milyon litrelik madeni yağ ihtiyacını karşılamak için anlaşma imzaladı.

Denizcilik sektöründe lojistik faaliyetleri sürdüren Arkas Lojistik, konteyner gemi filosu olan Arkas bünyesindeki gemilerin 2,5 milyon litrelik madeni yağ ihtiyacı için Petrol Ofisi ile Arkas Lojistik’in binasında anlaşma imzalandı.

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lojistik Hizmetleri Grup Başkanı Diane Arcas, “Arkas Lojistik olarak Nakliye İş Geliştirme birimimizle Derince'den 81 ildeki Petrol Ofisi bayilerine madeni yağ dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bu yeni anlaşma ile de iş birliğimizi bir üst boyuta taşıyarak Arkas’ın Türkiye uğraklı gemilerinin madeni yağını Petrol Ofisi’nden almaya başlayacağımız için mutluyuz. Kendi alanlarında başarılı iki kurum olarak iş birliği alanlarımızı karşılıklı genişletiyoruz ve buna devam edeceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin hem akaryakıt hem de madeni yağlar ve kimyasallar pazarlarının lideri olan Petrol Ofisi’nin, gerek köklü geçmişi, gerekse her alandaki katkılarıyla ülkenin en önemli değerlerinden biri olduğunu söyleyen Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper de, “Arkas da küresel arenada Türkiye’yi temsil eden en önemli değerlerimizden, markalarımızdan biri konumunda. Sektörlerinde lider iki kuruluşun iş birliğini bu yeni anlaşma ile birlikte şimdi yeni bir alana daha taşıdık” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler