1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper’e ‘Altın Lider’ ödülü

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper’e ‘Altın Lider’ ödülü

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, iş dünyası profesyonellerinin oylarıyla belirlenen Altın Liderler Ödülleri’nde “Türkiye’nin En Beğenilen CEO’ları” arasında yer aldı.

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper’e ‘Altın Lider’ ödülü


Enerji Günlüğü - Türkiye’nin en prestijli liderlik ödüllerinden birisi olan ‘Altın Lider Ödülleri’ kazananları belli oldu. Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, iş dünyası profesyonellerinin oylarıyla belirlenen Altın Liderler Ödülleri’nde “Türkiye’nin En Beğenilen CEO’ları” arasında yer aldı.

İş dünyasının önde gelen CHRO, CMO ve CEO’larının ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri’nde, 2021 yılının “En Beğenilen CEO’ları” açıklandı. KREA M.I.C.E. tarafından organize edilen ve Türkiye iş dünyasındaki 35.000’den fazla profesyonelin tekil oyuyla belirlenen yılın Altın Lider Ödülleri 21-22 ve 23 Aralık'ta İstanbul'da üç gün üst üste düzenlenen törenlerde sahiplerini buldu. Türkiye’nin en prestijli liderlik ödüllerinden birisinde Petrol Ofisi’nin CEO’su Selim Şiper, “Türkiye’nin En Beğenilen CEO’ları” arasında yer alarak, 2021 yılının Altın Lideri oldu.

İş dünyasında şeffaf bir oylama yöntemiyle gerçekleştirilen bu organizasyonda ödüle layık görülmekten duyduğu mutluluğu belirten Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Petrol Ofisi’nin tüm başarılarına, ekip arkadaşlarımızla birlikte ve önemli katkıları ile ulaştık. Yeni yılda da yine en üst kademe yöneticimizden ön saha çalışanımıza kadar aynı ekip ruhu içerisinde Petrol Ofisi’ni çizgi üstünde tutmaya, yolların çok ötesine taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler