1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol Ofisi İstanbul'da 4 yeni istasyon açtı

Petrol Ofisi İstanbul'da 4 yeni istasyon açtı

Petrol Ofisi, İstanbul’da 4 adet yeni istasyonunun açılışını yaptı. 

Petrol Ofisi İstanbul'da 4 yeni istasyon açtı

Enerji Günlüğü - Petrol Ofisi, İstanbul’da 4 adet yeni istasyonunun açılışını yaptı. 

Petrol Ofisi AŞ, İstanbul’da Tuzla Çayırlar Mevkii’nde; Tuzla Aydın Yolu Caddesi üzerinde; Kartal Üsküdar Caddesi üzerinde ve Sancaktepe Veysel Karani Caddesi üzerinde olmak üzere 4 yeni akaryakıt istasyonunun açılışlarını gerçekleştirdi. 4 yeni istasyonun faaliyete başlamasıyla, Petrol Ofisi markasıyla hizmet veren istasyon sayısı 1.900’ün üzerine çıktı. 

Tuzla Çayırlar’da Güvenal Petrol; Tuzla Aydın Yolu Caddesinde Mirap Akaryakıt; Kartal Üsküdar Caddesinde Dokuz Palmiyeler ve Sancaktepe Veysel Karani Caddesinde de Başak Akaryakıt’ın açılış törenlerine Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper ve Petrol Ofisi Perakende Direktörü Yiğit Meral katıldı. 

“4 YILDA YAKLAŞIK 300 BAYİ AÇILDI”

Petrol Ofisi’nin pandemi koşullarında yatırımlarını sürdürdüğünü kaydeden Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “2017 yılının sonlarına doğru 1.680 olan istasyon sayımızda bugün 1.900’lü rakamlara ulaştık. Son 4 yıldır bu alanda yürüttüğümüz stratejiyle hem istasyon mozaiğimizi renklendiriyor hem de sayısını arttırıyoruz.  İstasyonlarımızı ürün, hizmet ve altyapı yatırımlarımızla sürekli geliştirmeye devam ettik” diye konuştu. 

“ÜRÜN VE HİZMET ÇEŞİTLİLİĞİ”

Çeşitli markalarla işbirliği yaparak istasyonlarında ürün ve hizmet çeşitliliği oluşturduklarını anlatan Petrol Ofisi Perakende Direktörü Yiğit Meral de, “Marka ve pazarlama yatırımlarımızı güçlü bir şekilde sürdürüyoruz. Aynı paralelde fiziki yatırımlarımızla da başta istasyon, market ve tuvaletler olmak üzere büyük bölümünü tamamladığımız önemli yenileme çalışmaları yürütüyoruz. Dolayısıyla hem bayi ağımızı genişletmek hem de her alandaki yatırımlarımızı güçlü adımlarla sürdürmekte kararlıyız” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler