1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol Ofisi, Kristal Elma’dan 3 ödül aldı

Petrol Ofisi, Kristal Elma’dan 3 ödül aldı

Reklamcılık sektörünün en prestijli organizasyonu olarak kabul edilen Kristal Elma Yarışması’nda Petrol Ofisi, 3 ödüle birden layık görüldü. 

Petrol Ofisi, Kristal Elma’dan 3 ödül aldı

Enerji Günlüğü - Reklamcılık sektörünün en prestijli organizasyonu olarak kabul edilen Kristal Elma Yarışması’nda Petrol Ofisi, 3 ödüle birden layık görüldü.
Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Kristal Elma Yarışması’nın kazananları belli oldu. Reklam yaratıcıları, ajanslar, reklam verenler başta olmak üzere sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren ve Türkiye’nin en prestijli yaratıcılık ve pazarlama yarışmasının kazananları, 18 Aralık’ta düzenlenen bir törenle ödüllerini aldı. Petrol Ofisi, yaratıcılığın ödüllendirildiği bu önemli yarışmada 3 ödülün birden sahibi oldu.
Petrol Ofisi’nin Altınordu ile yol arkadaşlığı çerçevesinde geliştirdiği oyun kutusu ‘Petrol Ofisi Saygı Stadyumu’, ‘Tasarım – Oyun’ kategorisinde Kristal Elma aldı. Aynı oyun kutusu yarışmanın ‘Tasarım – Ambalaj Tasarımı’ kategorisinde de Gümüş Ödül’e layık görüldü. Petrol Ofisi motor yağlarındaki markası Maximus sponsorluğunda hayat bulan ‘Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim’ TV programı ile de prestijli yarışmanın ‘Medya – Ürün – Hizmet’ kategorisinde Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

sinan-seha-turkseven.jpgAlınan ödülleri değerlendiren Petrol Ofisi CMO’su Sinan Seha Türkseven, “Bu topraklarda doğmuş Türkiye’nin en önemli markalarından biri olarak, sadece ürün ve hizmetlerimiz ile değil, aynı zamanda ülkemizin yarınlarına katkı sunacak projelere destek olmayı da önemli bir görev olarak görüyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler