1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petrol Ofisi ve Brisa`dan Ortak Kampanya

Petrol Ofisi ve Brisa`dan Ortak Kampanya

Enerji Günlüğü – Brisa, Bridgestone ve Lassa markalarıyla pazara sunduğu emniyetli, sağlam ve son teknoloji ürünü yaz lastikleri için Petrol Ofisi işbirliğiyle...

Petrol Ofisi ve Brisa`dan Ortak Kampanya

Enerji Günlüğü – Brisa, Bridgestone ve Lassa markalarıyla pazara sunduğu emniyetli, sağlam ve son teknoloji ürünü yaz lastikleri için Petrol Ofisi işbirliğiyle bütçeleri rahatlatacak bir kampanyaya imza attı.

31 Mayıs 2014 tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında 400 TL’lik hafif ticari yaz lastiği alan herkes Petrol Ofisi Positive Card ile 20 TL’lik yakıt hediye kazanacak.

Kampanya kapsamındaki avantajlardan, Lassa ve Bridgestone tavsiye edilen tüketici fiyat listelerinde “Hafif Ticari Araç Lastikleri” bölümünde yer alan C sınıfı lastiklerle, “Çelik Radyal Minibüs-Kamyonet Lastikleri” ve “Çapraz Katlı Minibüs-Kamyonet Lastikleri” başlıkları altında yer alan yaz lastiklerini alan kullanıcılar faydalanabilecek.

Kampanya, yetkili Bridgestone, Lassa, OtoPratik ve Lastiğim tabelalı satış ve hizmet noktalarından yapılacak perakende alımlarda 1 Nisan - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında geçerli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler