1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Petronas EMEA Bölge yöneticisi değişti

Petronas EMEA Bölge yöneticisi değişti

Malezyalı petrol ve doğalgaz şirketi Petronas’ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölge Yöneticisi Domenico Ciaglia oldu.

Petronas EMEA Bölge yöneticisi değişti

Enerji Günlüğü - Malezyalı petrol ve doğalgaz şirketi Petronas’ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölge Yöneticisi Domenico Ciaglia oldu.

Dünyanın önde gelen petrol şirketlerinden Malezyalı Petronas'ın madeni yağ üretim, satış ve pazarlama iş kolu Petronas Lubricants International'da (PLI) yeni bir üst düzey atama gerçekleşti. Bu kapsamda Petronas grubu içerisinde önemli görevlerde bulunan Domenico Ciaglia şirketin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'yı içine alan EMEA Bölgesi'nin Bölge Yöneticisi olarak atandı. 

DEĞİŞİKLİKLERİ İZLEMELİ VE STRATEJİMİZİ BUNA GÖRE KURGULAMALIYIZ

Son 4 yıl boyunca Petronas grubu şirketlerinden oto bakım koruma sektöründe faaliyet gösteren Arexons'da CEO olarak görev yapan Ciaglia, Petronas markalı ürünlerin uluslararası alanda güçlenmesinde de rol oynadı. Konuyu değerlendiren Ciaglia, "Sahip olduğumuz bilgi, birikim ve deneyimle madeni yağ, fonksiyonel sıvılar ve yeni çözümlerimiz ile müşteri ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Ortaya çıkacak yeni pazar koşullarına hızla uyum sağlamak ve yanıt vermek için değişiklikleri izlemeli ve stratejimizi buna göre kurgulamalıyız. Etkili bir şekilde yönetildiklerinde, yeni pazar koşullarının potansiyel büyüme için yeni fırsatlar sunacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler