1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Petronobel, Tuzla Kimyacılar OSB’de madeni yağ üretecek

Petronobel, Tuzla Kimyacılar OSB’de madeni yağ üretecek

Petronobel, 13 milyon TL’nin üzerinde yatırımla İstanbul Tuzla’da madeni yağ, yağlama müstahzarları, antifreeze ve gress yağı üretecek. 

Petronobel, Tuzla Kimyacılar OSB’de madeni yağ üretecek

Enerji Günlüğü - Petronobel, İstanbul’un Tuzla ilçesindeki Tuzla Kimyacılar OSB sınırları içinde kuracağı tesiste yılda 20 milyon kg madeni yağ üretecek. 

Petronobel Madeni Yağlar San. Ve Tic. A.Ş., İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tuzla Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesinde “Madeni Yağ, Yağlama Müstahzarları, Antifreeze Ve Gres Yağı Üretimi” planlıyor. Projenin değeri 13,2 milyon TL olarak hesaplanıyor. 

Projede herhangi bir inşaat çalışması yapılmayacak, sadece yeni alınacak makine ekipman kurulumu yapılacak. Tesiste hammadde depolama tankları, harmanlama ve karışım tankları bölümü ofisler, arşivler, yemekhane ve sosyal tesisler bulunacak. 

Tesisin planlanan kapasitesi Madeni Yağlar (Sentetik ve Yarı Sentetik Motor Yağları, Dişli Yağları, Sanayi ve Motor Yağları) 20.000.000 kg/yıl, Yağlama Müstahzarları (Makine, Cihaz ve Taşıtların Yağlanmasına Mahsus, Akışkanlık Düzenleyici, Pas ve Korozyon Önleyici) 3.500.000 kg/yıl, Antifreeze 20.000.000 kg/yıl, Gres Yağı 1.500.000 kg/yıl olacak.

Enerji Günlüğü 

Önceki ve Sonraki Haberler