1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Philips Aydınlatma’nın adı Signify oldu

Philips Aydınlatma’nın adı Signify oldu

Enerji Günlüğü - Philips Aydınlatma, şirket adını Signify olarak değiştireceğini, ürünleri için Philips markasını koruyacağını duyurdu. Aydınlatma...

Philips Aydınlatma’nın adı Signify oldu

Enerji Günlüğü - Philips Aydınlatma, şirket adını Signify olarak değiştireceğini, ürünleri için Philips markasını koruyacağını duyurdu. 

Aydınlatma şirketi Philips Aydınlatma bugün şirket adını Signify olarak değiştireceğini duyurdu. Şirketin yeni adına karar verilirken ışığın oluşturduğu akıllı dilin anlamlı bir amaca bağlanmasından yola çıkıldı. Royal Philips’le yapılmış olan sözleşme kapsamında şirket Philips ismini kullanmaya devam edecek. 

KURUMSAL İMAJI DEĞİŞTİRMEK İÇİN FIRSAT

Bu yeni gelişme hakkında açıklama yapan Philips Aydınlatma CEO’su Eric Rondolat “Yelken açtığımız bu dönüşüm yolculuğumuzun önemli bir ayağını oluşturan yeni şirket adımızı sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Stratejik vizyonumuzu açık bir şekilde ifade eden yeni adımızla, kurumsal imajımızı baştan yaratmak için vazgeçilmez bir fırsat yakaladık. Bu yeni ve eşsiz imajımız sayesinde 32.000 çalışanımızın birbirine daha iyi kenetlenmesini hedefliyoruz. Bu doğrultuda çalışırken de ürünlerimizde Philips markasını kullanmaya devam etmekten gurur duyuyoruz.” dedi. 

Philips Aydınlatma’nın kökleri 125 yıldan daha da öncesine, 1891’de Hollanda’nın Eindhoven şehrinde Frederik ve Gerard Philips’in kurduğu şirkete dayanıyor. Yeni adıyla şirket, Royal Philips’le yaptığı Şirket Adı Lisans Sözleşmesi kapsamında şirket adının Royal Philips’in sermaye çoğunluğunu kaybetmesinden itibaren 18 ay içerisinde değişmesini öngören, şirkete ait gereksinimleri yerine getiriyor. Şirketin adının değişmesinden dolayı, Philips Aydınlatma N.V.’nin şirket esas sözleşmesine ilişkin değişiklik talebi 15 Mayıs’ta düzenlenecek olan Hissedarlar Yıllık Genel Kurulu’na sunulacak. Philips Aydınlatma N.V.’nin borsadaki kısaltma adı aynı kalacak. (Euronext: LIGHT).

 
Önceki ve Sonraki Haberler