1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Philips, Enerjisa ve CarrefourSA’dan enerji verimliliği kampanyası

Philips, Enerjisa ve CarrefourSA’dan enerji verimliliği kampanyası

Enerji Günlüğü - Philips Aydınlatma ve Enerjisa, enerji verimliliği haftasında konuya dikkat çekmek üzere CarrefourSA marketlerde tanesi 2.90 TL’ye LED...

Philips, Enerjisa ve CarrefourSA’dan enerji verimliliği kampanyası

Enerji Günlüğü - Philips Aydınlatma ve Enerjisa, enerji verimliliği haftasında konuya dikkat çekmek üzere CarrefourSA marketlerde tanesi 2.90 TL’ye LED lamba satmayı hedefliyor.

Philips Aydınlatma (Euronext Amsterdam: LIGHT), Enerjisa ve CarrefourSA Enerji Verimliliği Haftası’nda enerji verimliliğine dikkat çekiyor. CarrefourSA’da 30 TL’lik alışveriş yapan tüketiciler, yapılan işbirliği kapsamında 13 - 16 Ocak tarihleri arasında Philips Essential 4 watt LED lambayı yalnızca 2.90 TL’ye alabilecek. 

29W şeffaf ampul yerine 4W LED ampul kullanıldığı ve birim enerji KW/s 0,41 TL olduğu ve ampulun günde 3 saat kullanıldığı öngörülerek, içerisinde 12 adet aydınlatma noktası olan bir evde, bu kampanya ile 35 TL yatırım maliyeti ile bir yılda 134 TL’ye kadar elektrik tasarrufu yapmak mümkün olacak.

Türkiye genelindeki tüm CarrefourSA marketlerinden alışveriş yapan tüketiciler, indirimli olarak en uygun fiyata LED lamba almanın yanı sıra, enerji verimliliği konusunda eğitim alan mağaza görevlilerinden, evlerinde nasıl daha fazla enerji tasarrufu yapabileceklerine ilişkin bilgi de edinebilecekler. Tüketiciler, ayrıca 27 - 30 Ocak tarihleri arasında da indirimli LED kampanyasından tekrar yararlanabilecekler.

A+ enerji etiketiyle %90’a varan enerji tasarrufuna imkân veren Philips Essential LED lamba, hem elektrik faturasının düşürülmesine olanak sağlıyor hem de kullanıcıları aydınlatmada devrim olarak nitelendirilen LED teknolojisiyle tanıştırıyor. Tüketicilerin tercihleri doğrultusunda şekillendirilen lambanın ortalama 10 yıla kadar kullanım ömrü bulunuyor. Philips Essential LED lambanın sarı ve beyaz seçenekleri mevcut.

Önceki ve Sonraki Haberler