1. HABERLER

  2. PETROL

  3. PO distribütörü Kuşçuoğlu, Adana’da yeni tesis açtı

PO distribütörü Kuşçuoğlu, Adana’da yeni tesis açtı

Petrol Ofisi’nin madeni yağ distribütörü Kuşçuoğlu, Adana Sarıçam’da yeni bir tesis açtı.

PO distribütörü Kuşçuoğlu, Adana’da yeni tesis açtı

Enerji Günlüğü - Petrol Ofisi’nin madeni yağ distribütörü Kuşçuoğlu, Adana Sarıçam’da yeni bir tesis açtı.

Petrol Ofisi’nin madeni yağlar distribütörlerinden Kuşcuoğlu Madeni Yağ İnşaat Petrol Nakliyat Sanayi Ticaret Ltd. Şti.’nin, Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Yeni Mahalle, 6235 Sokakta kurduğu tesisi hizmete girdi. 

Tesisin açılışına Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu; şirket yetkilileri; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, eski milletvekili Hulusi Güvel ile kamu ve iş dünyasından temsilcileri katıldı. 

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, Petrol Ofisi’nin 2020’de Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarındaki payını yüzde 30,5’e; madeni yağlar pazarındaki payını ise yüzde 29,1’e ulaştırdığını söyledi. Gürsu konuşmasında “Bu alanda geçtiğimiz yıl toplam 130 bin tonu aşan satış rakamına ulaştık ve 4 kıtada 33 ülkeye 10 bin tonun üzerinde madeni yağ ihracatı gerçekleştirdik. Bu yıl da başarılı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Petrol Ofisi’nin Kocaeli fabrikasında yıllık 140 bin ton üretim ve 66 bin ton depolama kapasitesine sahip olduğunu hatırlatan Gürsu, ürün gamında 400’den fazla markaları olduğunu kaydetti ve “Yakaladığımız başarının anahtarı, 16.000 satış noktasıyla sahip olduğumuz çok güçlü dağıtım ağımızdır; yani distribütörlerimizdir. Bugün de, elde ettiğimiz bu önemli başarıların ortaklarından biri olan Kuşçuoğlu Madeni Yağlar’ın attığı yeni bir adım, büyük ve güçlü dağıtım ağımızı perçinleyecek güzel bir açılış için buradayız” diye konuştu.

Kuşcuoğlu Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuşcu ise, “Amiral gemimiz her zaman madeni yağlar işi olmuştur. Bu açılışla birlikte Adana, Mersin ve Osmaniye’deki 3 madeni yağ depomuzla, toplam 3.000 m2’lik bir alana ve 1.200 tonluk depolama kapasitesine ulaştık” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler