1. HABERLER

  2. PETROL

  3. PO Texaco yağları için 20 bin ustayla buluştu

PO Texaco yağları için 20 bin ustayla buluştu

Petrol Ofisi, Chevron’un Texaco madeni yağlarının Türkiye’deki tanıtımı için 2 ayda, 25 ile giderek 20 bin servis ustasına ulaştı.

PO Texaco yağları için 20 bin ustayla buluştu

Enerji Günlüğü - Petrol Ofisi, Chevron’un Texaco madeni yağlarının Türkiye’deki tanıtımı için 2 ayda, 25 ile giderek 20 bin servis ustasına ulaştı.

Türkiye’de Petrol Ofisi’nin (PO) üretmeye başladığı madeni yağ markası Texaco 52 günde, 25 ile giderek 62 ayrı sanayi sitesinde 20.000 araç bakım ve servis ustasıyla buluştu. 

Texaco ürünlerinin tır ve özel tanıtım ekipleri ile ustalara anlatıldığı saha çalışmalarında dayanıklılık yarışları, fotoğraf uygulaması gibi farklı etkinlikler yapıldı. Çalışma kapsamında bazı ödüller de dağıtıldı. 

Petrol Ofisi, Chevron ile Eylül 2020’de imzalanan anlaşma kapsamında, Texaco markalı madeni yağların Türkiye'deki üretim, satış ve pazarlama faaliyetlerini üstlenmişti. Petrol Ofisi, hazırlık sürecinin ardından Texaco'nun Havoline ve Delo markalı ürünlerinin Türkiye’de üretim ve satışına Kasım 2021’de başladı. 

Şirketin Derince’deki üretim tesislerinde ilk etapta Texaco markalı sentetik binek otomobil motor yağları, ağır vasıta motor yağları, hidrolik, dişli ve gaz motor yağlarının üretimi gerçekleştiriliyor. Ürün yelpazesi, Türkiye'de ilk kez üretilecek bazı özel serilerle birlikte tüm Texaco ürünlerini kapsayacak şekilde genişleyecek. 

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, Texaco’nun Türkiye pazarına girer girmez büyük ilgi gördüğünü söyledi ve “Texaco’nun bu kadar kısa sürede sahada bulduğu bu pozitif karşılık mutluluk verici. Texaco nitelikli ürünleri ile birlikte, roadshowlar, saha aktiviteleri, eğitimler ile Türkiye pazarında etkin bir şekilde yer almaya devam edecek” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler