1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Portekiz güneş enerjisi yatırımı için geliyor

Portekiz güneş enerjisi yatırımı için geliyor

Enerji Günlüğü - Portekiz Başbakanı Pedro Passos Coelho’nun Türkiye ziyareti vesilesiyle, 18 Aralık 2012 tarihinde, Sheraton Hotel Ankara’da, Ekonomi...

Portekiz güneş enerjisi yatırımı için geliyor

Enerji Günlüğü - Portekiz Başbakanı Pedro Passos Coelho’nun Türkiye ziyareti vesilesiyle, 18 Aralık 2012 tarihinde, Sheraton Hotel Ankara’da, Ekonomi Bakanı  Zafer Çağlayan’ın katılımlarıyla ”Türk-Portekiz İş Forumu” düzenlenecek. Forumda, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Portekizli firma yetkilileri ile bire-bir toplantı yapma imkanı sağlayacak.
Portekiz Başbakanı beraberinde; çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 17 tane Portekiz firması arasında, yenilenebilir enerji; özellikle güneş enerjisi alanında faaliyetleri olan 2 firma da mevcut. Bu firmalar, Inegi (www.inegi.up.pt) ve Energie (www.energie.pt), Türkiye’deki üretici, dağıtıcı ve ticaret yapan enerji firmaları ile iş birliği yapmak istiyorlar.

Foruma katılmak ve Portekizli Firmalar arasında; solar enerji konusunda faaliyette bulunan, bire-bir görüşme yapmak isteyen firmaların; en geç 14 Aralık 2012, Cuma gününe kadar iletişime geçmesi gerekiyor.

Programı görüntülemek için tıklayınız.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler