1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Priz ve anahtar üreticisi VİKO Ukrayna`da lider

Priz ve anahtar üreticisi VİKO Ukrayna`da lider

Enerji Günlüğü - Elektrik anahtar ve priz üreticisi VİKO, Ukrayna'da pazar lideri konumuna yükseldi. Daha pekçok ülkede lider konumunda bulunan VİKO ayrıca,...

Priz ve anahtar üreticisi VİKO Ukrayna`da lider

Enerji Günlüğü - Elektrik anahtar ve priz üreticisi VİKO, Ukrayna'da pazar lideri konumuna yükseldi. Daha pekçok ülkede lider konumunda bulunan VİKO ayrıca, Rusya'da ilk oyuncudan biri. 

Viko'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye elektrik anahtar ve priz sektörünün tanınmış oyuncuları arasında yer alan Şirket, ihracat gerçekleştirdiği ülkelerde pazar liderlikleriyle global ticari bir oyuncu olmayı hedefliyor. 2023 Yılına kadar kendi sektöründedünyadaki ilk on markadan biri olmavizyonuna sahip olan şirket, Türkiye’de yüzde 50 pazar payı ile lider.

ALTI ÜLKEDE LİDER, RUSYA'DA İLK ÜÇTE 

72 ülkeye ihracatı bulunan VİKO, GFK araştırma sonuçlarına göre Ukrayna’da yüzde 35 payla pazar liderliğine yükseldii. Şirket ayrıca bu ülkede sektörünün en bilinen ve en güvenilen markası konumunda. VİKO Ukrayna'nın dışında Rusya pazarında da ilk 3 oyuncudan biri. Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Gürcistan, Kosova gibi ülkelerde de VİKO pazar lideri durumunda.

APAYDIN: İNOVASYON DNA'MIZDA

VİKO Genel Müdürü Nusret APAYDIN, "Ülkemizi dünya pazarlarında gururla temsil etmek, müşterilerimize vizyonumuzun gerektirdiği şekilde sürdürülebilir teknoloji ve ürünlerle çözümler sunabilmek için inovasyonu bir kurum kültürü olarak markamızın DNA’sına yerleştirdik, sürdürülebilir başarı ve geleceğe değer katmak üzere emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler