1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Pro-Per Enerji, çalışmalarını ABD’ye taşıyor

Pro-Per Enerji, çalışmalarını ABD’ye taşıyor

Kurduğu ortaklıkla GESA adıyla ABD pazarına giren Pro-Per Enerji, kuruluşunun ilk 6 ayında toplam 11 türbin kurulumunu tamamladı.

Pro-Per Enerji, çalışmalarını ABD’ye taşıyor

Enerji Günlüğü - Enerji sektöründe bakım, onarım ve işletme hizmeti veren Pro-Per Enerji, ABD’li enerji şirketi Baseload’ın ortaklığıyla Global Energy Services Alliance (GESA) isimli bir şirket kurdu.

Türkiye’de enerji ve elektrik üretim sektörlerinde müşterilerine bakım, onarım, işletme gibi alanlarda hizmet veren Pro-Per Enerji, ABD’de Global Energy Services Alliance (GESA) isimli bir şirket kurdu. ABD’li jeneratör bakım hizmetleri veren Baseload Power ile ortak bir girişim olarak kurulan GESA vasıtasıyla Pro-Per Enerji, Amerika pazarına girdi.

Kuruluşunun ilk altı ayında Amerikan pazarına hızla giriş yapan GESA, toplam 11 türbin kurulumunu tamamladı. Bunun yanında ABD, Meksika ve Peru’da 8 bakım proje gerçekleştirdi. 2023’de şimdiden daha da büyük projelere dahil olmak üzere çalışmalarına devam ediyor.

DÜNYA GENELİNDE ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYOR

Enerji ve elektrik üretimi sektörlerine tüm hizmet ihtiyaçları için tek durak noktası sağlamak amacıyla kurulan GESA, doğal gaz, hidroelektrik ve güneş santralleri konusundaki kapsamlı uzmanlığı, gaz, buhar, hidro türbinlerde dünya standartlarında yetkinlikleri, jeneratörlerde üst düzey bakım ve onarım yetenekleriyle dünya çapında hizmet veriyor. GESA, 4 bölgesel ofis, bir servis atölyesi, ayrıca Pro-Per ve Baseload’daki iş gücü kapasitesiyle birlikte toplam 600 çalışanıyla tüm dünyada faaliyet gösteriyor.

GESA ÇÖZÜMLERİ WTUI 2023 FUARINDA

GESA, ‘AERODERIVATIVE’ türbin teknolojisini kullanan ve özellikle General Electric şirketinin LM serisi türbinlerine sahip olan şirketlerin ilgi gösterdiği WTUI Konferansına katılarak yenilikçi çözümlerini sergileyecek. Konferans, 12-15 Mart tarihleri arasında San Diego'da yapılıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler