1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Pro-Per Enerji Katar’da eğitimlerini tamamladı

Pro-Per Enerji Katar’da eğitimlerini tamamladı

Pro-Per Enerji, Katar Ofisi’nin uzman ekibi işletme ve bakım eğitimlerini tamamlamasının ardından 4 adet gaz türbini ile 72 MW’lık elektrik santralinin işletmesini devraldı.

Pro-Per Enerji Katar’da eğitimlerini tamamladı

Enerji Günlüğü - Enerji santrallerinin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri tek elden sağlayan Pro-Per Enerji, Katar’da 4 adet Simple Cycle NovaLT™ 16 Türbin ile 72 MW üreten tesislerin işletmesini devraldı. 

Enerji santrallerinin bakımı, onarımı, sökülmesi ve yeniden kurulumu, işletme, bakım/onarım hizmetleri sunan Pro-Per Enerji’nin Temmuz ayında açtığı Katar Ofisi’nin uzman ekibi işletme ve bakım eğitimlerini tamamladı. 4 adet Simple Cycle NovaLT™ 16 Türbin ile 72 MW üreten tesislerin işletmesini devralan Pro-Per Enerji, eğitimlerin tamamlanması ardından bölgedeki operasyonlarına başladı. 

NovaLT™16 tirbünleri, çevresel etkiyi en aza indirecek şekilde tasarlanan yanma sistemi ile CO2 ve NOx emisyonlarını 15 ppm'ye kadar azaltıyor ve nozül kılavuz kanatları ile hava tahliyesini ortadan kaldırarak CO2 ayak izini azaltıyor. 

Şirket, General Elektrik, Siemens, Rolls Royce, Prat&Whitney, Doosan, Triveni, Sulzer ve Ansaldo gibi dünyanın en büyük türbin üreticilerine destek sağlıyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler