1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Prysmian Group Türkiye’ye vergi ödülü

Prysmian Group Türkiye’ye vergi ödülü

Enerji Günlüğü - Prysmian Group Türkiye, Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası'nın düzenlediği "Ekonomiye Değer Katanlar 2013" ödül töreninde Bursa bölgesinde...

Prysmian Group Türkiye’ye vergi ödülü

Enerji Günlüğü - Prysmian Group Türkiye, Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası'nın düzenlediği "Ekonomiye Değer Katanlar 2013" ödül töreninde Bursa bölgesinde en yüksek vergiyi öden sekizinci şirket ödülü aldı.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye, Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası'nın düzenlediği "Ekonomiye Değer Katanlar 2013" ödül töreni kapsamında ödüle layık görüldü. Şirket, Bursa bölgesinde en yüksek vergiyi öden şirketler arasında sekizinci sırada yer aldı.

Törende Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALtepe TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay gibi isimler de yer aldı.

Prysmian Group Türkiye, kurulduğu günden bu yana geliştirdiği ürünler başta olmak üzere ekonomi alanındaki başarılarıyla da birçok ödüle layık görüldü. Mudanya’daki fabrikasıyla Türk kablo sektörüne hizmet veren Prysmian Group Türkiye, "Ekonomiye Değer Katanlar 2013" ödül töreninde de Bursa’daki şirketler arasında en yüksek vergiyi ödeyen 8. şirket oldu. Ödülü şirket adına Fabrika Direktörü Halil Kongur, Bursa valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'dan teslim aldı.

Ödül töreninde konuşma yapan Fabrika Direktörü Halil Kongur; “Başta Türkiye ekonomisi olmak üzere bulunduğumuz bölgenin ekonomisine de katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Bu katkımızı sürekli kılmak adına çalışmalarımızı sürüdürüyoruz. Her geçen yıl daha da üst sıralara çıkıyoruz. Prysmian Group Türkiye olarak bugün bu ödülü almış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler