1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. PTT ile HAVELSAN e-dönüşüm işbirliği yapacak

PTT ile HAVELSAN e-dönüşüm işbirliği yapacak

Enerji Günlüğü - HAVELSAN’ın e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter gibi e-dönüşüm uygulamaları PTT tarafından sağlanacak.Türkiye’nin iki güzide kurumu...

PTT ile HAVELSAN e-dönüşüm işbirliği yapacak

Enerji Günlüğü - HAVELSAN’ın e-fatura, e-arşiv fatura, e-defter gibi e-dönüşüm uygulamaları PTT tarafından sağlanacak.

Türkiye’nin iki güzide kurumu Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) ile HAVELSAN, 26 Aralık 2018 tarihinde e-Dönüşüm uygulamaları ile ilgili bir işbirliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında e-Fatura ve e-Arşiv Fatura özel entegratörlük hizmetleri ile e-Defter uygulamasına ilişkin usul ve esasları belirleyen protokole göre, HAVELSAN’ın e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter gibi e-Dönüşüm uygulamaları PTT A.Ş. tarafından sağlanacak. Protokol imza töreninde iki kurum arasında teknoloji çalışma grubu oluşturulması yönünde görüş birliğine varıldı.

PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada elektronik hizmetler ve teknoloji başta olmak üzere HAVELSAN ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek, birlikte marka projeler geliştirilebileceğini söyledi.

HAVELSAN Genel Müdürü ve CEO’su Ahmet Hamdi Atalay ise HAVELSAN’ın yazılım alanında ulaştığı noktaya işaret ederek, PTT A.Ş. ile yapacakları her türlü işbirliğinin kendileri açısından çok kıymetli olduğunu ve e-dönüşüm uygulamaları ile ilgili protokolden de büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

 
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler