1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. PTT'nin elektrikli araçları Adalar'da hizmete başladı

PTT'nin elektrikli araçları Adalar'da hizmete başladı

PTT, Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’da posta gönderileri ve kargoları nostaljik tasarıma sahip çevre dostu elektrikli araçlarıyla teslim edecek.

PTT'nin elektrikli araçları Adalar'da hizmete başladı

Enerji Günlüğü - PTT, Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’da posta gönderileri ve kargoları nostaljik tasarıma sahip çevre dostu elektrikli araçlarıyla teslim edecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı PTT’nin, çevre dostu elektrikli araçlarının İstanbul’un Adalar İlçesinde kullanılmaya başlandığını bildirdi. Araçlar Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada olmak üzere toplam 4 adada hizmet verecek. 

Yapılan açıklamada, ““Doğal ve tarihi güzelliklerin yer aldığı İstanbul’un adalarında yeni bir dönem başladı. Türkiye’nin en köklü kurumlarında biri olan PTT, İstanbul’un Adalar İlçesinde yenilikçi bir uygulamayı devreye aldı.  Çevre dostu araçları kullanmaya başlayan ilk kurumlardan biri olan PTT, 3 tekerlekli elektrikli araç ve elektrikli bisikletle dağıtım çalışmalarına başladı. Uygulama sayesinde vatandaşların posta gönderileri ve kargoları, nostaljik tasarıma sahip bu araçlarla adreslerine daha hızlı ulaştırılıyor. Ada sakinleri de tamamıyla çevre dostu olan araçlara büyük ilgi gösteriyor” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler