1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Rönesans ChargeR 50 şarj ünitesini işletmeye açtı

Rönesans ChargeR 50 şarj ünitesini işletmeye açtı

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Şarj İstasyon Enerji Yatırımları A.Ş., sekiz ilde 12 AVM’de ve bir otelde olmak üzere Rönesans ChargeR İstasyonları’nı işletmeye açtı. 

Rönesans ChargeR 50 şarj ünitesini işletmeye açtı

Enerji Günlüğü - Rönesans ChargeR, gün geçtikçe hızla artan elektrikli araçlar ve şarj istasyonları talebine yönelik olarak 13 ayrı noktada araç şarj istasyonu ile hizmet vermeye başladı.

Türkiye genelinde AVM, şehir hastaneleri, oteller, otoyollardan oluşan şarj üniteleri ağı kurma amacıyla yola çıkan Rönesans ChargeR, Türkiye'nin en yenilikçi istasyon ağı olma hedefiyle Türkiye şarj istasyonu ağına katkının başlangıcı olarak, 1 Kasım itibarıyla Türkiye’nin 13 noktasında 47 AC ve 3 DC olmak üzere toplam 50 şarj ünitesini hizmete açtı.

“BİREYSEL ÇÖZÜMLER DE SUNULACAK”

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Hatem, Rönesans ChargeR’ın 49 yıllık Şarj Ağı İşletmecisi Lisansına sahip olduğunu hatırlatarak, Rönesans ChargeR’ın AVM, sağlık kuruluşları, kamu kurumları, akaryakıt istasyonları, otoyollar ve devlet yollarının yanı sıra bireysel kullanım alanında da çözümler sunacağını söyledi. Ayrıca konutlara ve sitelere Rönesans ChargeR istasyonları kurmayı öngördüklerini ifade eden Hatem, organize sanayi bölgeleri, iş merkezleri, oteller, otoparkların farklı ihtiyaçlarına uygun çözümler sunacaklarını söyledi. Emre Hatem, kullanıcı dostu mobil uygulama ile ticari ve bireysel ihtiyaçlar için en uygun çözümü sunduklarını sözlerine ekledi. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler