1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Ruhsatlı Jeotermal alanlar ihale edilecek

Ruhsatlı Jeotermal alanlar ihale edilecek

Enerji Günlüğü – Hatay, Nevşehir, Ankara ve Eskişehir illerinde bulunan toplam yedi adet ruhsatlı Jeotermal alan ihale edilecek.Maden Tetkik ve Arama Genel...

Ruhsatlı Jeotermal alanlar ihale edilecek

Enerji Günlüğü – Hatay, Nevşehir, Ankara ve Eskişehir illerinde bulunan toplam yedi adet ruhsatlı Jeotermal alan ihale edilecek.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Müdürlüğü tarafından yapılan arama çalışmaları sonucunda bulunan 7 ruhsatlı Jeotermal alanın kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile ihale kararını bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak ilan etti.

İHALE EDİLECEK JEOTERMAL ALANLAR

Hatay ili Kırıkhan-Kamberlikaya ve Kumlu-Akpınar’da (35.000 dolar teminat bedeliyle), Merkez-Alaattin’de (35.000 dolar teminat bedeliyle)ve Merkez-Mücahitler-Tahtaköprü’de (20.000 dolar teminat bedeliyle),bulunan üç adet, Nevşehir ili Derinkuyu-Suvermez’de (50.000 dolar teminat bedeliyle) bulunan bir adet alan, Ankara ilinde Çamlıdere-Meşeler-Tatlak (45.000 dolar teminat bedeliyle),ve Ayaş-Akkaya’da (40.000 dolar teminat bedeliyle) bulunan iki adet alan ile Eskişehir ili Merkez-Ağapınar’da (40.000 dolar teminat bedeliyle),bulunan bir adet Jeotermal alan ihale edilecek.

İHALELER 23 OCAK TARİHİNDE YAPILACAK

Sözkonusu yedi Jeotermal alan ihaleleri 23 Ocak 2014 tarihinde saat 11.00’de MTA Genel Müdürlüğünde yapılacak.

İhale teklifleri, ihalenin yapılacağı tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı MTA Genel Müdürlüğü Fizibilite Etütleri Dairesi Ruhsat Hakları Koordinatörlüğü adresinde görülebilecek ve ihale dosyaları 200 TL’sı karşılığı aynı adresten temin edilebilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler