1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Rusya ile enerji görüşüldü

Rusya ile enerji görüşüldü

Enerji Günlüğü - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin,telefon ile enerji sektöründeki ortak projelerin hayata geçirilmesini...

Rusya ile enerji görüşüldü

Enerji Günlüğü - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin,telefon ile enerji sektöründeki ortak projelerin hayata geçirilmesini görüştü.

Kremlin Basın Servisi tarafından bir açıklamayapılarak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yaptıkları telefon görüşmesinde 'Türk Akımı' başta olmak üzere enerji sektöründeki ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunu ele aldıklarını bildirildi.

Telefon görüşmesinin Türkiye'nin inisiyatifiyle gerçekleştiği belirtilen açıklamada, "Telefon görüşmesinde karşılıklı işbirliğinin çeşitli yönleri, 1 Aralık 2014'de düzenlenen Rusya-Türkiye üst düzey işbirliği konseyinde alınan önemli kararların hayata geçirilmesine dikkat çekildi. Türk Akımı projesi başta olmak üzere enerji sektöründeki ortak projeler masaya yatırıldı." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler